Status ; THANK YOU FOR VISITING MY SILENT BLOG . HAVE A NICE DAY . WE NEVER NOTICED THE BEAUTY BECAUSE WE WERE TOO BUSY TRYING TO CREATE IT . HAVE A NICE DAY ,PEEPS :)
Say What You Wanna Say !
Assalamualaikum :')
Saturday, November 26, 2011 | 5:01 AM | 0 Rain[s]

Nothing is better medicine than a big smile !


lame aku tak update blog . haha . lame ke ? ade sesape kesah ke ? suka hati la . lama tak update sebab pening kepala pada tahap kegabanan . sampai tak boleh bangun . sumpah saket . gi klinik . telan ubat je lah kan . nasib baek la pil . kalau ubat air tuhh , grrrrr ==' . PUH-LEASE lah , aku taknak . sumpah , tak sedap . sekarang dah okay siket la . boleh online kan .



tadi aku rase macam nak pengsan . ibu ade khursus kat kluang tadi . tadi , saket kepala aku dah la tak berhenti-2 . tibe-2 kena bangon awal pulak . ish , saket betol . tapi , takpelah , sementara tunggu ibu aku habes khursus tu , gi tengok wayang , tengok twilight . mula-2 decide macam nak tengok puss in boots . tapi takot bosan pulak kan . pas tu , teringat pulak dekat cerita yang comfirm best ( Twilight ) . hehe . dah nmpak dah poster twilight . PERGHHH ==' memang gempak lah kan . aku memang terlalu excited sampai tak perasan waktu cerita tuh tengah maen , popcorn dah habes . terpaksa la , ngecet adek punya . hehe . sorry adeq ! haha . sporting ayah aku layan aku tengok cerita twilight . sape sini peminat peminat Twilight ? angkat tangan . hah , jangan jeles sebab aku dah tengok Twilight yang memang gempak pada tahap karma .  terutamanya kepada BFF aku .si Fateha , alahai dear . you have to watch this movie ! best sangat :DD


KBYE . ibu dah panggel . assalamualaikum , kalau tak jawab dosa , kalau jawab sayanggggggggggggggggggggggggggggg


let the pictures tells us the stories





see ! how sweet there are !





FOREVER IS JUST THE BEGGINING . ( poster Twilight tulis cenggitu . hehe )


Hello
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. Replace this Welcome Note with your's.
italic underline bold Link

Old Post